Marius Lăcătuș nu vrea FCSB pe stadionul Ghencea: "Când aud asta mă ia cu călduri. Cât tupeu să ai?"

Marius Lăcătuș nu vrea FCSB pe stadionul Ghencea: "Când aud asta mă ia cu călduri. Cât tupeu să ai?"

Marius Lăcătuș (59 de ani) nu acceptă ca FCSB să joace pe noul stadion Steaua, având în vedere conflictul dintre CSA Steaua și FCSB.

Lăcătuș a vorbit, din nou, despre dorinaț FCSB de a juca meciuri în Ghencea și a spus că nu mai suportă să audă faptul că echipa lui Gigi Becali merită să joace pe Stadionul Steaua pentru că arena e făcut „din bani publici”.

Mai mult, "Fiara" n-a uitat modul în care FCSB a plecat din Ghencea și nu poate trece acest lucru.

”Cred că fiecare trebuie să-și vadă de drumul lui. Pe mine, ceea ce mă deranjează cel mai mult, e faptul că se discută prea mult vizavi de faptul că ei ar merita, pe undeva, să joace în Ghencea. Pentru că stadionul este făcut din 'banii noștri'.

ADVERTISING

Când o aud, deja mă ia cu călduri. Din bani publici sunt făcute și Giuleștiul, și Arena Națională, și Arcul de Triumf. Sunt încă trei stadioane din București pe care ar putea să joace, dacă își doresc și nu au un stadion al lor.

Asta nu înseamnă că trebuie să i se pună cuiva pe tavă un stadion, 'poftim și jucați', pentru că a fost făcut din bani publici”, a răbufnit Lăcătuș, într-un interviu acordat celor de la Națiunea Stelistă.

Lăcătuș consideră, în plus, că FCSB nu mai are ce căuta în Ghencea după ce despărțirea de vechiul stadion nu s-ar fi făcut în cele mai bune condiții.

ADVERTISING

”Nici nu pot să trec cu vederea modul în care au plecat din Ghencea și ce s-a întâmplat când au plecat. Nu mă bag pe partea asta (n.r. - de datorii). Mă refer la comportamentul pe care l-a avut o anumită persoană, 'nu mă mai întorc aici în viața mea', a tăiat tribunele de pe la terenul cinci, unde juca echipa a doua, că își ia tribunele, gardul, că își taie nocturna.

Cât tupeu să ai ca să pleci cum ai plecat și după să vii să spui că meriți să joci în Ghencea?

Cred că a pus punctul pe 'i', într-un fel. Probabil și-a dat seama că nu au șanse să joace în Ghencea, deocamdată. Părerea mea e că ar putea să joace pe alte stadioane și cred că ar fi mai bine și pentru ei”, a mai spus Lăcătuș.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!