FRF, anunț despre viitorul selecționerului Edi Iordănescu

FRF, anunț despre viitorul selecționerului Edi Iordănescu

Federația Română de Fotbal a făcut, miercuri, un anunț despre viitorul selecționerului Edi Iordănescu.

Prin vocea lui Mihai Stoichiță, federația a precizat că Iordănescu este dorit în continuare la cârma echipei naționale, după ce a calificat România la EURO 2024.

FRF i-a oferit prelungirea contractului pe încă o campanie lui Edi Iordănescu, dar pentru moment selecționerul nu a dat răspunsul.

Mihai Stoichiță a spus că negocierile vor continua, în speranța ca se va ajunge la un acord: "O să avem timp să discutrăm acum în perioada asta când sunt meciurile de pregătire, în luna martie. Noi vrem să continuăm. Mingea e la el în ogradă.

ADVERTISING

(n.r. - perioada contractuală) Asta se discută. O campanie. Nu poți să spui că pe viață. Nu se poate așa ceva la fotbal, mai ales la echipele naționale. Campaniile sunt importante. Dacă a fost în stare să ne califice la Europene de ce să nu ne califice și la Mondiale?", a declarat Mihai Stoichiță, citat de Orange Sport.

Instalat pe banca tehnică a naționalei României în ianuarie 2022, Edi Iordănescu a calificat România la EURO 2024 de pe primul loc dintr-o grupă cu Elveția, Israel sau Kosovo. Astfel, tricolorii vor participa la primul turneu final după o pauză de opt ani.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

EURO 2024 va fi găzduit de Germania în perioada 14 iunie - 14 iulie 2024.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!