Prima ofertă primită de FCSB pentru Luis Phelipe după ultimatumul dat brazilianului

Prima ofertă primită de FCSB pentru Luis Phelipe după ultimatumul dat brazilianului

Luat în colimator la FCSB, Luis Phelipe (22 de ani) atrage în continuare interes și de la alte echipe din Superligă.

Leo Grozavu, antrenorul lui Poli Iași, a dezvăluit că dacă brazilianul Phelipe va fi trecut pe linie moartă la FCSB, atunci îl vrea înapoi la formația din Copou.

Grozavut a spus că se aștepta ca Luis Phelipe să aibă parte și de astfel de momente la FCSB, în ciuda faptului că l-a impresionat pe Gigi Becali la început.

"Ce să mai comentez eu în plus acum? Eu am spus încă de la început că Luis Phelipe trebuia să mai stea la noi cel puțin șase luni ca să mai prindă experiență pentru un posibil transfer la FCSB. Eu unul știam că el o să treacă și prin astea.

ADVERTISING

Când ajungi acolo trebuie să fii pregătit din toate punctele de vedere. Sau cine îl transferă trebuie să strângă despre el toate informațiile. Dar pe mine nu mă mai miră nimic. Acum trei săptămâni el era Pele pentru FCSB, era unt pe pâine, iar acum nici măcar unt pe pâine nu mai este? Untul de pe pâine s-a topit? Păi cum vine asta?

Eu cred că el și-a luat toate măsurile de siguranță și cred că știe să treacă peste aceste critici, mai ales când rămâi pe bancă după prima repriză. Așa este la FCSB, iar eu zic că nu e treaba mea să vorbesc despre cum trebuie să gestioneze cei de acolo această situație cu el. Mă întrebați dacă l-aș lua înapoi la Poli Iași? Eu unul aș avea nevoie de Luis Phelipe și nu aș spune nu niciodată nu unei posibile reveniri. Deci nu exclud o asemnea posibilitate", a spus Leo Grozavu, conform ProSport.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!