Edi Iordănescu, negru de supărare: "Mai bine să-i lăsăm pe alții să meargă la EURO"

Edi Iordănescu, negru de supărare: "Mai bine să-i lăsăm pe alții să meargă la EURO"

Edi Iordănescu se declară negru de supărare înaintea participării României la EURO 2024.

Selecționerul este complet dezamăgit de faptul că jucătorii români din străinătate nu evoluează la echipele de club. În acest sens, el a transmis un mesaj pe grupul de Whatsapp al staff-ului naționalei.

"Sunt negru de supărare. Ianis Hagi 0 minute, Rațiu 0 minute, Horațiu Moldovan 0 minute, Răzvan Marin 1 minut, Drăgușin 0 minute, Mihăilă în Serie B 45 de minute, Pușcaș 60 de minute în Serie B. E jale! Mai bine să-i lăsam pe alții să meargă la Euro, că nu avem cu cine să jucăm. Să joc eu?", a scris Edi Iordănescu in grupul de Whatsapp al staff-ului nationalei, conform Fanatik Superliga.

ADVERTISING

Prezent in emisiune, Mihai Stoichiță a pus mesajul pesimist al lui Edi Iordanescu pe seama unei gripe.

"E într-o stare puțin dificilă pentru că e tare bolnav. N-a ieșit din casă de câteva zile, are și temperatură. O să se facă bine. (n.r. – le-a spus colaboratorilor ‘Ce să fac? Să joc eu? Să joace Gică Hagi? Să joace tata?’) Știu. A spus-o la amărăciune. Stai liniștit. E normal. Să fim cinstiți. Riscurile ale celor doi titulari de drept la echipa națională, Drăgușin și Moldovan, la noile echipe, sunt riscuri asumate. La Tottenham și la Atletico nu ai postul garantat.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Îngrijorătoare sunt altele. Răzvan Marin, că nu joacă la echipa lui. Rațiu, care a fost unul dintre cei mai buni jucători cu Israel, la meciul de calificare. Normal că nu e o situație roz. Până în vară mai sunt multe luni de zile și se poate întâmpla orice. E o stare de îngrijorare când vezi că nu joacă. Trag speranțe că o să se schimbe total și mesajele dintre ei să fie de altă natură. Calificarea a venit și pentru că în toamnă toți jucătorii pe care i-ai meționat jucau", a comentat Stoichiță.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇