FRF, anunț despre situația lui Daniel Niculae

FRF, anunț despre situația lui Daniel Niculae
Hepta.ro

Federația Română de Fotbal a făcut, vineri, un anunț despre situația lui Daniel Niculae, președintele clubului Rapid, care este reprezentantul cluburilor din Superligă în Comitetul Executiv.

Prin vocea lui Răzvan Burleanu, președintele federației, FRF a vorbit despre situația iscată în jurul lui Daniel Niculae, președintele Rapidului care a fost ridicat de mascați marți, 14 martie, într-un dosar în care există acuzații de constituirea unui grup infracțional de către membri ai galeriei Rapidului.

Burleanu așteaptă lămuriri și mai multe informații pentru a lua o decizie în privința lui Niculae, care, deocamdată, se bucură de prezumția de nevinovăție.

ADVERTISING

“Nu ştiu ce a cerut jandarmeria. Ceea ce pot să vă spun despre cazul Rapid este că Daniel Niculae a participat azi la şedinţa Comitetului Executiv, chiar am vorbit despre acest subiect, a fost printre primele subiecte cu care am deschis întâlnirea. Daniel a avut posibilitatea să ne dea mai multe detalii. Şi noi în momentul de faţă, ca federaţie şi Comitet Executiv aşteptăm mai multe informaţii din partea instituţiilor abilitate. În momentul de faţă Daniel Niculae se bucură, la fel ca orice altă persoană, de prezumţia de nevinovăţie”, a spus Răzvan Burleanu.

ADVERTISING

El a precizat că speră că Niculae va fi destul de puternic pentru a trece peste această situaţie. “Nu a fost foarte comod ca astăzi să participe la o şedinţă de C. Ex. Sper că va fi destul de puternic astfel încât să facă faţă şi totodată să facă lumină în acest dosar şi bineînţeles să poată să revină în activitatea curentă, la viaţa normală, cât mai devreme. Aşteptăm mai multe informaţii despre evoluţia acestui dosar. Urmărim ce se întâmplă. Până atunci e o prezumţie de nevinovăţie”.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!