Fostul antrenor al Barcelonei face dezvăluiri după acel 2-8 cu Bayern și îl critică pe Messi: Este un om greu de gestionat

Fostul antrenor al Barcelonei face dezvăluiri după acel 2-8 cu Bayern și îl critică pe Messi: Este un om greu de gestionat

Leo Messi, marele star al Barcelonei și al fotbalului mondial, a fost criticat aspru de fostul său tehnician al grupării catalane, Quique Setien, cel care a fost demis după acel dezastru cu Bayern din sferturile Ligii, scor 2-8.

La circa 3 luni de la acel rușinos eșec, Setien a vorbit într-un interviu pentru presa iberică despre motivele care au dus la demiterea sa, despre comportamentul lui Leo Messi în vestiar și despre în special acel meci istoric cu Bayern.

"Îmi asum procentul de vinovăție. Într-o zi o să scriu despre asta, despre acel meci. Dupe demitere, am aflat că decizia fusese luată deja înainte de 2-8. Am aflat totul. Nu am fost eu însumi. Nu am putut sau nu am știut, realitatea este că atunci când semnezi pentru un club așa mare precum Barcelona știi deja că lucrurile nu vor fi ușoare, în ciuda faptului că au cei mai buni jucători din lume", puncta în primă fază Setien, fost antrenor al lui Toșca la Betis, pentru cotidianul El Pais.

ADVERTISING

Barcelona, în derivă. Catalanii au pierdut alte puncte importante în lupta la titlu (Video)

El a fost întrebat și despre relația sa cu Leo Messi și iată ce a spus despre decarul argentinian: "Este adevărat că există jucători care nu sunt ușor de gestionat. Printre ei și Leo, este adevărat. Trebuie să avem în vedere și el că este cel mai bun fotbalist din toate timpurile. Și cine sunt eu pentru a-l schimba?! Dacă acolo l-au acceptat ani de zile așa cum este și nu l-au schimbat..Este foarte rezervat, dar te face să vezi lucrurile pe care le dorește. Nu vorbește prea mult. Dar după ce am plecat, mi-am dat seama că, în anumite momente, ar fi trebuit să iau alte decizii.

Continuarea declarațiilor lui Quique Setien, pentru același cotidian El Pais.
ADVERTISING

Barcelona se află acum într-o situație limită în La Liga, e abia pe locul 12 cu 8 puncte acumulate și e la opt lungimi distanță de lidera și rivala Real Madrid.

D.A.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Un fotbalist important al lui Rangers a murit la doar 36 de ani

De ce încremeneşte politic „o ţară”. Cazul Republicii Moldova, unde pare că nimic nu se mai poate întâmpla. Dar trebuia să existe un asemenea stat?

Liga 1: Craiova câștigă la limită

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

ADVERTISING

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!