Finală incendiară la Campionatul Mondial de snooker

Finală incendiară la Campionatul Mondial de snooker

Sâmbătă a fost stabilită finala Campionatului Mondial de snooker din Anglia, turneu disputat în fiecare an la Teatrul Crucible din Sheffield.

Doi englezi își vor disputa marele trofeu, e vorba de Mark Selby și Shaun Murphy, primul cu deja 3 trofee în palmares, în timp ce Murphy se poate lăuda doar cu titlul obținut în 2005.

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

Mark Selby l-a învins la limita în penultimul act pe Stuart Bingham, scor 17-15, și ajunge astfel în a 5-a sa finală de CM. După jocul din semifinale, Bingham l-a acuzat pe Selby de lipsă de fair-play, pentru că ar fi prelungit prea mult timpul de executare a loviturilor.

De cealaltă parte, Murphy a dispus de Kyren Wilson cu 17-12, mult mai clar, iar acum este la a patra încercare de a deveni campion mondial.

Finala se va disputa în două sesiuni, duminică și luni, pe sistemul cel mai bun din 35 de frame-uri, primul la 18.

Selby și Murphy, colegi de generație, 37 și 38 de ani, s-au întâlnit până acum de 40 de ori în circuitul profesionist, Mark câștigând de 21 de ori, iar Murphy de 17.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Rapid București, cu un pas mai aproape de promovare, după o nouă victorie în play-off-ul Ligii 2

Un tenismen de top se retrage definitiv la doar 32 de ani după o carieră măcinată de accidentări

Maraton de rugăciune cu Papa Francisc, în luna mai

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


Te invităm și pe pagina noastră de Facebook, unde vei găsi multe lucruri interesante, în plus față de site. Îți mulțumim că ne citești!