FCSB și-a prezentat noul atacant

FCSB și-a prezentat noul atacant

FCSB l-a transferat luni pe atacantul ceh Zdenek Ondrasek, de la FC Viktoria Plzen, a anunţat vicecampioana României pe pagina sa de Facebook.

Atacantul ceh în vârstă de 32 de ani a efectuat luni dimineaţă vizita medicală şi a semnat contractul cu FCSB. Cel supranumit „Cobra” va îmbrăca tricoul cu numărul 13.

Ondrasek este născut la 22 decembrie 1988, la Strakonice, în Cehia. El a început fotbalul la TJ Blatna, iar junioratul l-a încheiat la SK Dynamo Ceske Budejovice. A mai evoluat pentru FK Caslav, Tromso IL (Norvegia), Wisla Cracovia (Polonia) şi FC Dallas (SUA) înainte de a reveni în Cehia în septembrie 2020, pentru a semna cu FC Viktoria Plzen. A adunat, până la momentul semnării contractului cu FCSB, 7 prezenţe în echipa naţională a Cehiei, pentru care a marcat două goluri.

ADVERTISING

Acesta este al patrulea transfer perfectat de FCSB în această vară, după Andrei Cordea (Academica Clinceni), Alexandru Creţu (NK Maribor) şi şi Stipe Vucur (Hallescher FC).

Cristian Dumitru (FC Argeş), Ovidiu Horşia (Gaz Metan Mediaş), Ianis Stoica (CSM Slatina) şi Ştefan Cană (Poli Iaşi) au revenit după împrumuturi.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!