FCSB și-a găsit atacant: "E genul lui Inzaghi, are nişte execuţii…"

FCSB și-a găsit atacant: "E genul lui Inzaghi, are nişte execuţii…"

FCSB se află în căutarea unui atacant, dar Mihai Stoica este convins că gruparea „roș-albastră” are deja în propria curte vârful ideal.

Ianis Stoica este atacantul pe care Mihai Stoica îl compară cu Pippo Inzaghi.

Din acest motiv, managerul vicecampioanei României s-a opus chiar sosirii unui "atacant cu salariu mare".

"Gigi Becali a vrut să aducă un atacant cu salariu mare, dar i-am zis că nu cred că este cazul în acest moment. Azi a fost un antrenament foarte intens, un antrenament în care s-a pus accent pe duelurile 1 vs 1, iar Ianis Stoica a fost senzaţional. Vreau să fie serios, iar Ianis Stoica nu ştie ce e aia ţigară, nu ştie ce e aia alcool, nu ştie ce înseamnă jocurile video. Ianis Stoica are numai fotbal în cap. El e vârf de atac, e număr 9", a spus Mihai Stoica la Orange Sport.

ADVERTISING

"E genul lui Inzaghi, are nişte execuţii… Când se întoarce cu faţa la poartă, dacă s-a eliberat pe dreptul sau pe stângul, nu contează, e gol sigur. E un jucător care cere mai mult mingea în profunzime. Nici Inzaghi nu era mare tehnic, iar Ianis Stoica e acelaşi gen de jucător. Încă o dată spun, să nu mă ia nimeni la mişto, nu spun că e Inzaghi, spun doar că e profilul lui Inzaghi", a adăugat acesta.

9 goluri a marcat Ianis Stoica în sezonul precedent.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇