Tensiuni la FCSB | Ce îi reproșează Mihai Stoica lui Gigi Becali după ultimele transferuri: "Nu am pomenit în viața mea"

Tensiuni la FCSB | Ce îi reproșează Mihai Stoica lui Gigi Becali după ultimele transferuri: "Nu am pomenit în viața mea"

Mihai Stoica îi reproșează lui Gigi Becali că a dezvăluit în presă numele jucătorilor cu care FCSB se află în negocieri.

Managerul „roș-albaștrilor” ar vrea mai multă discreție din partea finanțatorului.

"Dacă va mai fi o discuţie să aducem pe cineva, mai avem o variantă, chiar făcusem ofertă şi aşteptam un răspuns, acum, dacă răspunsul va fi pozitiv… Nu vorbesc de georgian, de un grec, da. Nu am pomenit în viaţa mea de ce Gigi trebuie să spună astea. Vă daţi seama cu ce probleme m-am confruntat de ani de zile", a spus Mihai Stoica la Orange Sport.

ADVERTISING

"Sunt chestii care au picat în trecut numai pentru că nu a putut să tacă din gură. De ce trebui să spui astea… mă rog, asta e treaba", a adăugat oficialul "roș-albaștrilor".

Gigi Becali a anunțat ieri că FCSB mai caută să aducă un fundaș central și că se află în tratative cu "un georgian de 1.96 metri și un grec de 1.92 metri".

FCSB i-a transferat până acum în această vară pe Rachid Bouhenna, liber de contract după despărțirea de CFR Cluj, și Joyskim Dawa, adus cu 350.000 de euro de la FC Botoșani.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇