FCSB se pregătește să rezolve marea problemă a începutului de sezon: aducerea unui atacant

FCSB se pregătește să rezolve marea problemă a începutului de sezon: aducerea unui atacant

FCSB are un start de sezon extrem de slab, cu doar o singură victorie în campionat, eliminată recent în Champions League, dar cu șansa totuși de a se califica în a doua competiție europeană inter-cluburi, Europa League.

După 0-1 sâmbătă seara în Liga 1, acasă cu Poli Iași, FCSB a ajuns la 9 puncte în spatele liderului Universitatea Craiova, e drept și cu un meci în minus. Și doar cu 6 goluri marcate. Și un start de sezon total diferit față de anul trecut, când gruparea roș-albastră s-a impus în Superliga după 9 ani de așteptare.

ADVERTISING

Pe atunci, FCSB avea 5 victorii consecutive, acum a venit doar una, și aceea cu mare noroc, un 3-2 cu Farul. FCSB are nevoie de un atacant, întrucât niciunul dintre atacanți nu a marcat până acum în Liga 1, nici Daniel Popa, nici David Miculescu.

Iar patronul Gigi Becali e dispus să aducă un atacant, chiar dacă l-a adus între timp și pe Florin Tănase, care are un salariu de 29.000 de euro pe lună și care a și debutat sâmbătă cu Poli Iași, când a jucat doar 20 de minute. Astfel că FCSB e în căutare de un nou atacant, rămânând de văzut dacă va alege o pistă străină sau o soluție din campionatul intern, scrie Gazeta Sporturilor.

ADVERTISING

Pentru FCSB urmează joi seara partida din deplasare cu LASK Linz, de la ora 20, în play-off-ul Europa League.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!