Decizia de ultimă oră luată de Lokomotiv Moscova în privința transferului lui Darius Olaru de la FCSB

Decizia de ultimă oră luată de Lokomotiv Moscova în privința transferului lui Darius Olaru de la FCSB

Darius Olaru, căpitanul de la FCSB, este foarte aproape să părăsească gruparea campioană a României în cel mai scurt timp.

După ce patronul Gigi Becali a anunțat că este dispus să îl lase să plece, asta după eliminarea în fața Spartei Praga din Champions League, a apărut un interes real al rușilor de la Lokomotiv Moscova pentru mijlocașul român.

Latifundiarul din Pipera a declarat în mod public că e dispus să se despartă de Olaru pentru aceeași sumă pe care l-a vândut și pe Florinel Coman în Qatar, 5,25 de milioane de euro. Însă, după ultimele cifre apărute în presă, se pare că Lokomotiv ar fi luat o decizie radicală. Conform site-ului moscovit championat.ru, Lokomotiv a hotărât să iasă din negocierile pentru Olaru, considerând că suma cerută de Becali este exagerată.

ADVERTISING

„Lokomotiv s-a retras de la negocierile pentru transferul căpitanului de la Steaua, Darius Olaru. Clubul din Moscova a considerat că cerințele sunt prea mari”, scrie presa rusă. După 4 etape, Lokomotiv e pe locul 3 în Rusia, cu 9 puncte. Pe 18 august, Lokomotiv are derby cu ȚSKA Moscova.

Despre Olaru s-a vorbit în aceste zile că ar exista un interes și din partea celor de la PSV Eindhoven, campioana Olandei.

D.A.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!