Mihai Stoica, reacție nervoasă la adresa a doi jucători de la FCSB, după un final tensionat în Ghencea cu Poli Iași

Mihai Stoica, reacție nervoasă la adresa a doi jucători de la FCSB, după un final tensionat în Ghencea cu Poli Iași

FCSB a pierdut surprinzător acasă sâmbătă seara cu Poli Iași, scor 0-1, continuând un debut de sezon de Liga 1 catastrofal, cu doar o singură victorie.

Gruparea campioană e acum la 9 puncte în spatele primului loc, e drept și cu un meci în minus disputat. Aseară, arbitrul Ionuț Coza a fost inamicul numărul 1 în Ghencea, fanii și jucătorii fiind total nemulțumiți de centralul care l-a eliminat direct pe Darius Olaru, după un fault dur la Bordeianu.

Mai mult, fotbaliștii campioanei au protestat după fluierul final și l-au enervat pe Mihai Stoica, managerul general de la FCSB. Baba Alhassan a fost cel mai vehement, dar și Ionut Panțîru de asemenea, au fost foarte nervoși pe arbitrul Coza. Mihai Stoica i-a sfătuit să se abțină, s-a certat cu fostul fotbalist de la Sibiu pe care l-a împins spre vestiare. Iar de același tratament a avut parte și fundașul lateral Ionuț Panțîru.

ADVERTISING

În tot acest timp, alți jucători de la FCSB îi cereau socoteală lui Coza la mijlocul terenului, după un nou eșec pentru roș-albaștrii.

Pentru FCSB urmează joi seara prima manșă din play-off-ul Europa League cu cei de la LASK Linz, de la ora 20.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!