Superliga: FCSB, înfrângere rușinoasă pe teren propriu cu Poli Iași

Superliga: FCSB, înfrângere rușinoasă pe teren propriu cu Poli Iași

FCSB a fost învinsă, sâmbătă, scor 1-0, de Poli Iași pe Stadionul Steaua, în etapa a șasea din Superliga României.

După ce a controlat primul sfert de oră din meci fără să-și creeze, însă, vreo ocazie, a început declinul pentru FCSB. În minutul 19, Târnovanu a scos o minge grea din drumul spre gol, după o reluare din prima spre poartă, în urma unui corner al ieșenilor.

Două minute mai târziu, șutul lui Ștefănescu, pe care scria gol, a fost blocat apărarea lui Poli Iași. În minutul 27, Poli Iași a deschis scorul prin Mihai Bordeianu, al cărui șut de la 22 de metri a fost deviat decisiv în poartă de Ionuț Panțîru.

ADVERTISING

Darius Olaru a fost, apoi, eliminat, în minutul 32, după ce l-a lovit intenționat pe Bordeianu cu talpa în genunchi. A fost nevoie de intervenția VAR pentru ca arbitrul Ionuț Coza să acorde cartonașul roșu. Înainte de pauză, Popa a lovit bara cu un șut cu stângul din careu, în minutul 42.

Repriza a doua a început cu FCSB aruncată în atac. Chiar așa, Alin Roman de la Poli Iași a fost cel care i-a dat emoții lui Târnovanu, dintr-o lovitură liberă trimisă direct pe poartă, în minutul 57. Atacurile în valuri ale "roș-albaștrilor" n-au avut efect pe tabelă. William Baeten a ratat cea mai mare ocazie de egalare pentru FCSB, când a trimis cu capul peste poartă, în minutul 82.

ADVERTISING

Adrian Șut a șutat periculos, peste poartă în prelungiri, și s-a terminat 1-0 pentru Poli Iași pe Stadionul Steaua. Meciul cu Poli Iași a marcat revenirile lui Alexandru Pantea și Octavian Popescu în echipă, dar și redebutul lui Florin Tănase la FCSB, ultimul transfer făcut de campioana României.

În urma rezultatului, FCSB a rămas cu cinci puncte în clasament, pe locul 11, în timp ce Poli Iași a urcat pe locul opt în ierarhia din Superligă, cu șapte puncte.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!