Fost antrenor la Dinamo, convins că FCSB face o afacere bună cu atacantul marii rivale: "Poate progresa"

Fost antrenor la Dinamo, convins că FCSB face o afacere bună cu atacantul marii rivale: "Poate progresa"

Fostul antrenor de la Dinamo este convins că FCSB face o afacere bună dacă transferă atacantul marii rivale, pe care a pus ochii.

FCSB a pus ochii pe Hakim Abdallah (26 de ani), atacantul lui Dinamo, iar Ovidiu Burcă, fostul antrenor al „câinilor”, încurajează campioana României în privința transferului.

Burcă este de părere că Abdallah ar fi un transfer reușit pentru FCSB, un jucător care poate să ajute în lupta pentru obiective.

„Ca profil, da (n.r. - Se potriveşte la FCSB). Nu vreau să intru în discuţia legată de suporteri, dar ca profil se poate preta. Poate juca şi ca prim atacant, dar pare că venind dintr-o zonă laterală e mai eficient.

ADVERTISING

Cu spatele la joc are nevoie de mai multe atingeri, de mai mult timp, dar din lateral pare să se simte mai confortabil. Cu tuşa ca reper se simte mai bine. E antrenabil, un jucător care încă poate progresa”, a spus Ovidiu Burcă, la Prima Sport.

Hakim Abdallah a jucat cinci meciuri (343 de minute) în toate competițiile sezonului la Dinamo, timp în care a marcat de două ori și a livrat două pase decisive.

El este cotat la 450.000 de euro de către Transfermarkt.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!