FCSB se mai desparte de încă un jucător cu mare potențial

FCSB se mai desparte de încă un jucător cu mare potențial

FCSB a decis să se despartă de un nou tânăr jucător care va pleca împrumut la o formație de liga secundă.

Gruparea campioană a României se desparte de portarul de 17 ani Alexandru Maxim, care va merge să apere la FC Voluntari, proaspăt retrogradată în liga secundă. Tânărul jucător măsoară 2,02 metri înălțime și este un jucător cu un mare potențial de creștere.

Maxim a fost adus în 2021 la FCSB, iar în 2022 a apărat pentru echipa mare, într-un amical cu CS Mioveni, scor 0-0. El are deja prezențe în naționalele de tineret ale României.

ADVERTISING

Chiar dacă nici FCSB, nici Voluntariul, nu au făcut niciun anunț oficial, tânărul goalkeeper a efectuat deja primele ședințe de pregătire alături de noii săi colegi, potrivit unei imagini postate pe rețelele sociale, scrie DigiSport.

”A debutat Alexandru Maxim, Max, la nici 15 ani. Îi va împlini luna aceasta. Nu se pune problema să apare la meciurile oficiale, deocamdată e mic, dar cred că din vară va fi pregătit să apere poarta echipei secunde, dacă nu chiar mai devreme.

Când am auzit că are curaj la antrenamentele alături de ceilalți m-am bucurat. La antrenamentele pe care le-am văzut, copilul a fost chiar foarte bine. De regulă, când aduci portari de la juniori, se întâmplă să-ți mai strice dintre antrenamente. Sunt antrenamente care se termină cu competiții și când greșește portarul nu îți pică bine, dar copilul a fost chiar foarte bine. Miercuri s-a jucat 11 vs. 11 pe teren normal, a apărat o repriză și a avut 3 intervenții foarte bune, una la Keșeru în situație de 1 la 1”, a spus Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, în urmă cu doi ani, la debutul lui Maxim la roș-albaștrii, la televiziunea OrangeSport.

ADVERTISING

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!