Cum explică antrenorul celor de la FCSB al doilea egal consecutiv în noul sezon de Superliga

Cum explică antrenorul celor de la FCSB al doilea egal consecutiv în noul sezon de Superliga

Elias Charalambous, antrenorul cipriot al campioanei FCSB, a încercat să explice al doilea semi-eșec consecutiv al echipei sale, un 2-2 mai mult decât surprinzător cu nou-promovata Unirea Slobozia, vineri seara.

Campioana sezonului trecut a fost egalată în minutul 89, după o execuție splendidă a unui tânăr pe nume Dorobanțu, voleu la colțul lung din afara careului.

Charalambous acuză ghinionul pur după aceste prime două rezultate slabe ale FCSB-ului: „Voiam să începem sezonul mai bine, am reușit doar două rezultate de egalitate în primele două meciuri. Am înscris de două ori, știam că vor juca pe contraatac. Dacă era să câștige o echipă în seara asta, eram noi. Dar, ăsta este fotbalul, am fost ghinioniști, iar ei au avut noroc. Nu am obținut un rezultat bun, dar vom încerca să reacționăm cum trebuie, trebuie să arătăm mai bine cu Maccabi Tel Aviv. Când adversarul are doar două ocazii și înscrie două goluri e ghinion, dar nu vreau să caut scuze.

ADVERTISING

Primul gol a venind în urma unei faze fixe, al doilea a fost unul dintre cele mai frumoase goluri ale anului, a fost execuție pe care s-ar putea să n-o mai vedem în acest sezon. Pe Chiricheș nu l-am lăsat pe bancă pentru a-l odihni pentru meciul cu Maccabi, nimeni nu a fost odihnit astăzi, am băgat cel mai bun 11 pe care-l aveam la dispoziție. La meciul cu Maccabi mă voi gândi de mâine, astăzi nu a fost nimeni odihnit, meciul ăsta a fost foarte important”, a declarat Elias Charalambous la Prima Sport.

ADVERTISING

FCSB va evolua marți seara pe teren propriu în compania celor de la Maccabi Tel-Aviv, în prima manșă din turul II preliminar al Champions League, meci LIVE pe SpotMedia.ro de la 20.30.

D.A.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!