FCSB renunță la Arnold Garita și anunță transferul unui alt atacant: "Am vorbit deja"

FCSB renunță la Arnold Garita și anunță transferul unui alt atacant: "Am vorbit deja"

FCSB a anunțat, marți, că transferul lui Arnold Garita (29 de ani) nu mai este de actualitate și că s-a reorientat deja spre alt atacant.

Prin vocea lui Gigi Becali, FCSB a anunțat că Garita nu a trecut testele medicale pe care le-a efectuat la genunchi și nu mai semnează cu echipa campioană a României.

Totuși, FCSB nu va renunța la aducerea unui atacant și s-a reorientat spre David Ankeye (22 de ani), de la Genoa, pe care îl poate lua sub formă de împrumut cu opțiune de cumpărare.

"Mai avem o pistă, care a apărut azi. Atacantul de la Genoa, că nu-l ştiam, din presă am aflat. E posibil, e posibil să ne mai interesăm. Să vorbesc cu Pintilii, MM, Charalambous, că nu-l cunosc, iar dacă ei spun că-l putem lui împrumut cu drept de cumpărare, că am vorbit deja cu Genoa, cu cineva care are intrare acolo, atunci îl luăm", a declarat Gigi Becali, la Prima Sport.

ADVERTISING

Despre Garita, Becali a declarat: "I-am dat telefon impresarului şi i-am zis, gata, la revedere. Dacă am semnat contractul şi la semnătură bani, 20.000 pe lună, stai că vin azi, stai că vin mâine. La mine nu iei contractul în mână până nu văd vizita medicală, contractul nu-l vezi. Până nu văd genunchii, contractul nu-l vezi. Până nu spune doctorul cum sunt genunchii, contractul nu-l vezi. Că vine azi, că vine mâine… Haide, bă, dă-i telefon că nu mă mai interesează", a mai pus Gigi Becali.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!