FCSB "răstoarnă" situația în cazul accidentării lui Vlad Chiricheș: "E ceva șocant"

FCSB "răstoarnă" situația în cazul accidentării lui Vlad Chiricheș: "E ceva șocant"

FCSB a anunțat, luni seara, o răsturnare de situație în cazul accidentării lui Vlad Chiricheș (33 de ani).

Fundașul central Vlad Chiricheș, accidentat la finalul lunii august într-un meci cu UTA (1-2, la Arad), este în continuare incert după ce s-a „rupt”.

Ruptura musculară suferită de Vlad Chiricheș îi dă în continuare bătăi de cap, a anunțat Mihai Stoica, cel care a spus exact în ce situație se află acum fundașul.

Revenirea lui Chiricheș pe teren nu are o dată fixată, deși s-a speculat că va reveni în derby-ul cu Rapid (1-2, pe Arena Națională), iar mai apoi în meciul cu Dinamo (programat dumică, 26 noiembrie, de la 20:30, în Superliga).

ADVERTISING

"Să vedem acum. El a luat testul atunci. Acum, când înceracă să facă exploziv, simte. Nu e bine. Da… Nu, n-a fost la Marijana Kovacevic, că în zona aia Marijana nu intervine. Asta au spus şi cei de la Rapid, că de asta nu s-a dus Petrila. Intervine doar la leziuni musculare simple, chiar dacă sunt mari, dar nu în zone unde sunt afectate tendoane, ligamente.

Rămâne de văzut, dar dacă-l doare nu are cum… Nu poţi face mereu RMN. Nu suntem nedumeriţi, ştim doar că nu este. E ceva şocant. Să ai un exemplu… Tot ce face face corect, tot, tot, tot, trăiteşte ca la carte, dar uite…", a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

ADVERTISING

Vlad Chiricheș a jucat șapte meciuri (518 minute) în toate competițiile sezonului la FCSB, fără gol sau pasă decisivă.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!