FCSB pregătește un transfer important după promovarea lui Dinamo

FCSB pregătește un transfer important după promovarea lui Dinamo

Gruparea patronată de Gigi Becali, FCSB pregătește o lovitură pentru sezonul viitor, după ce a primit și vestea promovării lui Dinamo, în dauna celor de la FC Argeș.

După 1-6 în tur și 4-2 în retur, piteștenii vor lua calea diviziei secunde, iar Arnold Garita (27 de ani), atacantul piteștenilor, e așteptat acum de Gigi Becali la FCSB.

După cum a declarat deja joi patronul roș-albaștrilor, dacă Dinamo va reveni în Liga 1, Garita va fi mai ușor de adus, ba mai mult, a lăsat să se înțeleagă că acesta va veni liber de contract la roș-albaștri, dacă FC Argeș va retrograda, ceea ce s-a întâmplat. Garita a marcat o dublă sâmbătă seara.

ADVERTISING

„Noi am ținut cu Dinamo, am vrut să promoveze ei. De ce? Păi, e un milion de euro pe care îl iau în plus din bilete sezonul viitor. Și am mai avut un interes. Decât să dai 200.000 de euro pe Garita, nu mai bine îl iei liber?”, a spus joi patronul FCSB.

Garita e dorit de mai mult timp de echipa din Berceni, vicecampioana României. În acest sezon de L1, jucătorul cu o cotă de 650.000 de euro a marcat de 14 ori.

D.A.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!