Joonas Tamm anunță contractul pe care vrea să-l semneze după plecarea de la FCSB

Joonas Tamm anunță contractul pe care vrea să-l semneze după plecarea de la FCSB

Joonas Tamm (32 de ani) și-a stabilit viitorul după plecarea de la FCSB. Fundașul e liber de contract în acest moment, în urma deciziei „roș-albaștrilor” de a nu-i prelungi înțelegerea.

În ciuda faptului că Tamm a fost poate cel mai bun fundaș al FCSB în acest sezon, FCSB a renunțat la serviciile sale, la dorința lui Gigi Becali. Într-un dialog cu presa din Estonia, Joonas Tamm a dezvăluit ce contract vrea să semneze după plecarea de la echipa din București.

"Aştept cu calm ce va urma. Mi-aş dori o variantă foarte bună, nu vreau să mă grăbesc. Cu siguranţă aş vrea un contract mai mare, pe doi ani. Ar fi mai bine pentru familie, deoarece este greu să ne mutăm an de an. Prea multă agitaţie. De asemenea, şi salariul trebuie să fie unul atractiv.

ADVERTISING

Mi-ar plăcea să joc într-o ligă de top a Europei dacă voi avea şansa, dar nu mai reprezintă un scop primordial pentru mine", a pus Joonas Tamm.

Fundașul central a vorbit despre situația sa de la FCSB. ”După împărţirea clasamentului, am jucat foarte bine în play-off, iar statisticile au arătat asta - am fost primul la majoritatea categoriilor.

După toate astea, au decis să aducă jucători noi din nou. A fost decizia patronului. Antrenorii şi directorul sportiv (n.r. - Mihai Stoica) şi-ar fi dorit ca eu să rămân, dar patronul are alte planuri. E ceva normal. Puţin diferit, dar în acelaşi timp, la un club mare, dacă nu ai rezutate, tot vor exista critici dintr-o anumită direcţie.

ADVERTISING

Toată lumea era obişnuită cu asta. Poate nu este ceva normal în Estonia, dar în România cu siguranţă este”, a povestit Joonas Tamm pentru soccernet.ee.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!