FCSB plusează pentru transferul lui Ștefănescu de la Sepsi. Suma afacerii e consistentă

FCSB plusează pentru transferul lui Ștefănescu de la Sepsi. Suma afacerii e consistentă

FCSB încă mai joacă tare în acest mercato de vară și e aproape de un nou transfer după aducerile lui Ngezana, Chiriches, Băluță și Djokovici la gruparea roș-albastră.

Ultima zi de transferuri este 4 septembrie, însă până atunci, chiar joi seara, FCSB vrea să rezolve aducerea fundașului Marius Ștefănescu (25 de ani), de la Sepsi.

E vorba de disputarea unui duel de la distanță între Rapid și FCSB, după ce inițial giuleștenii au oferit 700.000 de euro pentru tânărul internațional. Însă, dacă Sepsi va fi eliminată joi seara din Conference League, Gigi Becali e dispus să ofere chiar și suma de 1 milion de euro pentru fotbalist, după cum susține cotidianul Gazeta Sporturilor.

ADVERTISING

El și-a și prelungit înțelegerea cu Sepsi, care era scadentă în vara lui 2024 și va continua fără discuție la covăsneni, dacă aceștia trec de Bodo Glimt, în play-off-ul din Conference, scor 2-2 în tur.

Deja Ștefănescu are 2 selecții la naționala mare a României. Patronul lui Sepsi, Laszlo Dioszegi a lăsat să se înțeleagă că se va mai negocia de joi seara încolo.

UEFA va acorda lui Sepsi un bonus de 2,94 de milioane de euro, numai pentru accederea în grupele UECL.

D.A.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!