Ce spune antrenorul Elias Charalambous despre transferurile pregătite de FCSB

Ce spune antrenorul Elias Charalambous despre transferurile pregătite de FCSB

Antrenorul cipriot al celor de la FCSB, Elias Charalambous a vorbit într-o conferință de presă despre următoarele transferuri pregătite de gruparea roș-albastră.

FCSB ia în calcul să mai transfere și alți fotbaliști până la finalul perioadei de mercato, iar Charalambous a atins și acest subiect la conferința de presă de dinaintea partidei de luni seara cu UTA Arad: „Atâta timp cât perioada de transferuri este deschisă, totul este posibil. Am pierdut câţiva jucători, eu sunt foarte mulţumit cu lotul pe care îl avem. Mai avem două meciuri până la pauza internaţională şi atunci vom vedea dacă mai vine cineva”, a spus Charalambous, la conferința de presă.

ADVERTISING

Anunțul că FCSB încă mai este interesată de jucători a fost făcut sâmbătă de către liderul galeriei Gheorghe Mustață: "Nu s-a terminat campania. Vorbesc serios, vor mai fi doi jucători", a spus Gheorghe Mustață, potrivit Fanatik.

Becali i-a adus în această vară la echipă pe Ngezana, Djokovici, Băluță și Chiricheș. Echipa este pe primul loc în Liga 1, cu 5 victorii din tot atâtea meciuri.

D.A.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!