FCSB l-a ochit, clubul face un anunț despre transferul la "roș-albaștri": "Ăsta e cursul vieții"

FCSB l-a ochit, clubul face un anunț despre transferul la "roș-albaștri": "Ăsta e cursul vieții"

Ochit de FCSB la Poli Iași și aflat pe lista „roș-albaștrilor”, brazilianul Luis Phelipe ar putea schimba echipa în pauza de iarnă.

Leo Grozavu, antrenorul lui Poli Iași, a vorbit despre posibilitatea ca Phelipe să plece din Copou spre București cu destinația FCSB și a spus că „e cam devreme” pentru acest transfer.

Grozavu n-a vrut să spună dacă brazilinaul Phelipe poate face sau nu față la FCSB și s-a rezumat să declare doar că "ăsta e cursul vieții, dar e cam devreme" pentru o astfel de mutare.

"E normal în fotbal ca un jucător de calitate să plece și să fie înlocuit cu altul. Ăsta e cursul vieții, cursul fotbalului. Deocamdată, Phelipe e jucătorul nostru. Se pregătește aici. Nu e treaba mea dacă face față acolo. Eu cred că e cam devreme. E un jucător tânăr, cu reale perspective, dar e devreme. Fiecare vede în felul lui și nu are rost să comentez mai mult", a spus Leo Grozavu, la flash-interviul de după Hermannstadt - Poli Iași 0-0, citat de gsp.ro.

ADVERTISING

Luis Phelipe a marcat de 3 ori și a livrat 3 pase de gol în 17 meciuri (1028 de minute) din toate competițiile sezonului cu Poli Iași.

El este cotat la 350.000 de euro de către Transfermarkt.com


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!