FCSB, executată silit: Suma pe care trebuie să o plătească

FCSB, executată silit: Suma pe care trebuie să o plătească

FCSB a fost executată silit după o datorie către Administrația Lacuri, Parcuri și Agrement București.

Suma pe care FCSB o datorează este de aproximativ 210 mii de euro și este din 2017, conform Gsp.ro.

Totul a pornit de la o înțelegere între Gigi Becali și fostul primar Gabriela Firea, după ce gazonul a fost schimbat. La acel moment, gazonul a fost schimbat, iar Becali a anunțat că va contribui și el cu 200 de mii de euro, iar suma urma să fie scăzută din chiria pe care FCSB trebuia să o plătească.

ADVERTISING

Totuși, înțelegerea nu a fost trecută și pe hârtie, iar ALPAB s-a sesizat după ce Nicușor Dan a devenit primar. În aceste condiții, FCSB trebuie să achite 210 mii de euro.

„Până la data prezentei FC Fotbal Club FCSB SA nu și-a îndeplinit de bunăvoie obligațiile bănești dispuse în mod definitiv de către instanțele de judecată.

În vederea recuperării prejudiciului în cuantum de 1.056.969,29 lei stabilit prin Sentința civilă nr. 1640/10.06.2021, pronunțată în dosarul nr. 22452/3/2020* de către Tribunalul București, secția a VI-a civilă, hotărârea rămasă definitivă prin respingerea apelului formulat de către FC FCSB SA conform Deciziei Civile nr. 79/18.01.2022 pronunțată de către Curtea de Apel București, instituția noastră a luat măsuri pentru obținerea titlului executoriu în vederea punerii în executare a acestuia conform prevederile legale”, se arată într-un răspuns cu ștampila ALPAB, publicat pe pagina de Facebook „Glasul Armatei”.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Totodată, Becali a transmis că va plăti datoria pe care o are.

„Dacă e executare, asta e. Să mă execute. Eu am făcut o înțelegere în 3, cu Primăria și ALPAB, și trebuie să mai plătesc o dată. Acum, dacă îi mai dăm o dată, nu avem ce face. Dacă așa zice instanța, ce pot să fac? Îi zic judecătorului că nu vreau să dau?”, a spus Gigi Becali, la Fotbal Club de la Digi Sport.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!