FCSB a anunțat numele jucătorilor care vor pleca și cine va veni în această vară

FCSB a anunțat numele jucătorilor care vor pleca și cine va veni în această vară

FCSB a anunțat numele celor trei jucători care vor părăsi echipa în această vară.

Este vorba despre Paulo Vinicius, Claudiu Keșeru și Andrei Burlacu. La capitolul sosiri, Stoica a afirmat că FCSB nu va cumpăra jucători, dar vor reveni Denis Haruț, Dragoș Nedelcu, Andrei Pantea și Gabriel Simion.

De asemenea, Cristi Dumitru, împrumutat la FC Argeș, se va întoarce, dar are șanse mici să rămână.

"Nu prea cred că vor fi achiziţii. Nu consider că avem nevoie, considerăm, de la patron până la mine. Deci termină contractele Vinicius, Keşeru, Burlacu. (n.r. pleacă?) Da. Vin Nedelcu şi Haruţ, se reîntorc şi amândoi vor concura cu Cristea şi Miron, care are contract doar până în iarnă, Miron. (n.r. nu i se oferă prelungirea?) O să vedem, ştiu că şi el îşi dorea să plece prin străinătate. O să vedem, nu că nu i se propune, nu ştim. Acum nu i se propune. Avem patru fundaşţi cetnrali cu Nedelcu şi Haruţ. Haruţ a jucat ultimele meciuri la Botoşani fundaş central, şi la Craiova probabil o să îl vedem fundaş central.

ADVERTISING

Nedelcu şi Haruţ vin absolut ca fundaşi centrali. Pantea vine şi dublează poziţia de fundaş dreapta şi stânga, poate juca ambele. Eu chiar mi-aş dori ca Pantea să joace, să prindă minute, iar noi pe 25 august să semnăm o nouă calificare în grupele unei competiţii europene. Mai e Simion care se întoarce de la Aris Limassol, ar mai fi Cristi Dumitru, vedem ce facem cu el, e jucătorul nostru. Cam aştia sunt jucătorii care vin, cred că suntem destul de bine", a spus Mihai Stoica la Orange Sport.

FCSB va mai disputa un singur meci în acest sezon, duminică împotriva celor de la CFR Cluj, dar acesta nu are nicio miză.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!