FCSB are probleme înaintea derby-ului cu CFR Cluj: "Va fi o schimbare majoră"

FCSB are probleme înaintea derby-ului cu CFR Cluj: "Va fi o schimbare majoră"

Pierderea lui Adrian Șut (23 de ani), accidentat în meciul cu Sepsi, va aduce „o schimbare majoră” în echipa „roș-albaștrilor” dacă nu va fi recuperat la timp pentru partida cu CFR Cluj.

FCSB merge pe terenul campioanei, CFR Cluj, duminică, 9 aprilie, dar nu știe dacă-i va putea folosi pe Octavian Popescu și Adrian Șut. Lipsa ultimului, accidentat în victoria cu Sepsi (2-1, la Sfântu Gheorghe), va produce „o schimbare majoră” în echipă.

Mihai Stoica speră ca FCSB să-l poată recupera pe Adrian Șut înaintea derby-ului cu CFR Cluj.

ADVERTISING

„Șut are entorsă la glezna dreaptă, nu pare o accidentare grea, dar nu poate să sară în piciorul drept. Vedem mâine dacă joacă sau nu cu CFR. Tavi Popescu e la limită, e mult mai bine, dar nu știm dacă va face sau nu deplasarea cu CFR.

Revine Omrani la antrenamente, va face pregătirea normal, poate fi un câștig pentru meciul de la Cluj, în rest nu sunt probleme.

Dacă nu va fi Șut, va fi o schimbare majoră la noi, noi nu avem jucători de profilul lui Șut în lot. Putem juca acolo cu Ovidiu Popescu, îl mai avem pe Cristea și ar mai fi Edjouma, care juca la Botoșani poziția aia, dar care o făcea cu riscuri la Botoșani și ăsta nu e un meci la care să riști mult”, a spus MM Stoica, la Orange Sport.

ADVERTISING

Meciul CFR Cluj - FCSB se joacă duminică, 9 aprilie, de la ora 21:00, în etapa a 3-a din play-off-ul Superligii.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇