FCSB intervine după incidentele cu suporterii de la meciul cu Sepsi: Conducerea a luat decizia

FCSB intervine după incidentele cu suporterii de la meciul cu Sepsi: Conducerea a luat decizia

Conducerea „roș-albaștrilor” a reacționat după ce suporterii FCSB care au făcut deplasarea la Sfântu Gheorghe au creat incidente în interiorul stadionului celor de la Sepsi.

Prin vocea lui Mihai Stoica, FCSB a intervenit după incidentele create de suporterii FCSB în interiorul stadionului de la Sfântu Gheorghe și a anunțat că e gata să suporte costurile reparațiilor.

Ultrașii "roș-albaștri" n-au fost lăsați să intre toți în stadion și, probabil, de supărare cei care au reușit să intre au scos ușile toaletelor din balamale și niște oglinzi.

ADVERTISING

Mihai Stoica și-a cerut scuze și a anunțat că FCSB e gata să suporte costurile reparațiilor pentru toate daunele.

"Îmi prezint scuzele în numele celor care au devastat acolo, care au vandalizat toaletele stadionului. Vom lua legătura cu cei de la Sepsi să ne spună cum putem repara noi daunele provocate.

Nu mă aşteptam, pentru că am fost bine primiţi acolo. Probabil că suporterii noştri, ultraşii noştri, au fost deranjaţi că au rămas mulţi în afara stadionului, dar n-a fost o problemă pe care Sepsi o putea rezolva. Era vorba despre forţele de ordine şi responsabilul n-a putut semna aşa ceva, că Doamne fereşte se întâmpla ceva şi am înţeles. Problema n-a fost la Sepsi şi nici la observator.

ADVERTISING

Vom suporta costurile de reparaţie, aşa e normal. Oamenii (n.r. - cei de la Sepsi) s-au comportat admirabil de câte ori mai fost acolo şi mă bucur că suporterii noştri au lăsat scandările, gluma sinistră cu afară din ţară. Oamenii sunt români şi s-au comportat exact ca nişte români, foarte bine cu noi", a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇