FCSB are o favorită certă în ce privește barajul dintre U Craiova și U Cluj: „Chiar dacă ai mei spun altceva”

FCSB are o favorită certă în ce privește barajul dintre U Craiova și U Cluj: „Chiar dacă ai mei spun altceva”

Universitatea Craiova vs Universitatea Cluj va fi ultimul baraj din sezonul care stă să își tragă cortina peste Liga 1, meciul care va decide ultima echipă ce va merge în cupele europene.

Clujenii au câștigat barajul de play-out contra Oțelului din Galați, scor 2-0, iar acum așteaptă să facă marea surpriză contra Craiovei, locul 3 din play-off.

Campioana României FCSB are însă un rezultat favorit pentru acest joc, care se va disputa duminică de la ora 20. Prin patronul Gigi Becali, cei de la FCSB spun că nu își doresc ca oltenii să câștige, întrucât asta ar însemnă că patronul Mihai Rotaru ar avea interes să învestească și mai mulți bani în echipă: “Eu nu îl vreau pe Rotaru în cupele europene, dar ei îl vor. Ei adică staff-ul. Ai mei de la FCSB spun altceva. Ei spun să fie Craiova în Conference League ca să obosească pentru campionat.

ADVERTISING

Eu zic să nu fie ca să nu aibă Mihai Rotaru curaj să investească. Eu am alte opţiuni, ei au alte opţiuni. Eu aşa gândesc. Aşa mi se întâmplă mie. Nu mai am curaj dacă nu se întâmplă”, a spus Gigi Becali, pentru cotidianul Fanatik.

FCSB a cucerit în acest an primul titlu de campioană a României după 2015 încoace, urmând să evolueze în preliminariile Champions League din luna iulie.

D.A.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!