FCSB, arătată cu degetul după transferul-vedetă pe care l-a făcut: "Nu am încasat niciun ban"

FCSB, arătată cu degetul după transferul-vedetă pe care l-a făcut: "Nu am încasat niciun ban"

FCSB, campioana României, este arătată cu degetul după unul dintre transferurile pe care le-a perfectat în această vară.

Prin vocea lui Laszlo Dioszegi, patronul echipei, Sepsi a reclamat public faptul că nu a primit niciun ban pentru transferul lui Marius Ștefănescu (25 de ani), deși înțelegerea cu FCSB a fost alta.

Dioszegi a oferit detalii despre amânările FCSB în privința plăților din transferul lui Ștefănescu, care n-are o viață deloc ușoară după ce a semnat cu "roș-albaștri".

"Sunt total surprins, ca să nu folosesc cuvinte mai mari, ținând cont de faptul că vorbim despre FCSB. Tot auzim despre Ștefănescu și despre câți bani a primit Sepsi în schimbul lui. A venit momentul să vă spun adevărul, e bine ca opinia publică să știe ce se întâmplă. Nu am încasat nici un leu pentru Ștefănescu până în acest moment, din suma de 1.310.000 de euro plus TVA. Aceasta este suma.

ADVERTISING

Povestea sau firul evenimentelor este așa: am bătut palma pentru 1.310.000 de euro plus TVA, din care 300.000 de euro se vor duce la un club de juniori din Cluj. Noi am făcut factura pe 1 iulie, așa cum conveniserăm cu domnii Becali și Argăseală. Pe 10 iulie ne-au promis că banii vor intra în cont. Nu au intrat. Pe 9 iulie, domnul Argăseală ne-a rugat să mai așteptăm o săptămână. Am fost de acord. După acea săptămână, ne-a sunat iar pe la mijlocul lunii iulie și ne-a spus ”așteptăm banii pe Florinel Coman, vă rugăm să ne așteptați până spre finalul lunii iulie”. Am înțeles situația, uneori sunt probleme cu banii, se poate întâmpla", a declarat Laszlo Dioszegi,patronul lui Sepsi, conform Fanatik.

ADVERTISING

Patronul lui Sepsi: "Să-și respecte promisiunea. Suntem într-o situație imposibilă!"

Omul de afaceri care patronează Sepsi Sf. Gheorghe a continuat cu dezvăluirile despre situația neplăcută în care clubul său a fost pus de către FCSB. El a spus că n-a trecut nicio clauză de penalizare în contract, în cazul în care termenul plăților nu va fi respectat.

"Pe 2 august am sunat noi și domnul Argăseală nu ne-a mai răspuns. A fost un semn de întrebare. A vorbit Hadnagy prin mesaje cu domnul Becali, am reușit și eu să discut cu dumnealui și ne-a promis că ne transferă 500.000 de euro până vinerea care a trecut. Iar în săptămâna aceasta, încă 500.000 de euro. Nu ni s-a spus clar când primim toți banii. Domnul Becali ne-a garantat sumele pe care vi le-am spus, urmând ca restul banilor plus TVA să fie virați cât mai curând. Sau așa credeam noi, că îi vom primi în curând.

ADVERTISING

Azi e luni și nu am încasat niciun ban. Se tot vorbește că am dat lovitura cu Ștefănescu, dar vă spun clar că nu am încasat niciun leu. Clubul Sepsi trebuie să achite acum din contul propriu TVA care este cam 270.000 de euro. Dacă nu plătim TVA o să avem de achitat și penalități. Vi se pare normal ceea ce se întâmplă? Noi am considerat că FCSB e un club mare, nu se poate să ne pună în situația asta! Avem salarii de plătit, nu avem banii pentru TVA, le-am promis niște bani și jucătorilor noi. Suntem într-o situație imposibilă!

Fac apel la domnul Gigi Becali, care știu că e un om de cuvânt, să-și respecte promisiunea. Suntem oameni ca lumea! Vă fac și o destăinuire care nu mă avantajează: nu am trecut niciun fel de penalitate în contract, dacă vă vine să credeți! S-au ocupat de contract trei colegi ai mei și toți trei mi-au spus că au mers pe încredere. I-am sancționat pe toți. Sepsi a mers pe seriozitatea FCSB și a domnului Becali. Știu, este greșeala noastră, nu se va mai întâmpla niciodată așa ceva!", a mai declarat Laszlo Dioszegi.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!