FCSB schimbă un titular de drept din echipa de bază după eșecul cu Poli Iași: ”A dormit pe teren”

FCSB schimbă un titular de drept din echipa de bază după eșecul cu Poli Iași: ”A dormit pe teren”

FCSB a înregistrat un nou eșec în campionat, scor 0-1 cu cei de la Poli Iași, ajungând într-o situație ingrată în acest debut de Superliga, cu doar o singură victorie la activ.

Patronul roș-albaștrilor, omul de afaceri Gigi Becali a comentat acest eșec de sâmbătă seara din Ghencea, acolo unde au asistat puțini peste 4000 de suporteri la meci. Chiar dacă spune că nu este supărat pentru rezultat, el anunță masive schimbări la echipă, inclusiv ieșirea din schemă a unui titular de bază.

„Ce, a fost înfrângere? Am pierdut trei puncte, dar nu a fost înfrângere. Mi-a plăcut jocul, normal! Dacă în 10 oameni domini adversarul... Nu îți place? Problema e să jucăm așa și în 11. Așa trebuie să fie fotbalul. Combinativ, combinativ, ca Guardiola. Trebuie să jucăm împreună, trebuie să pasăm. Și am văzut că putem să facem asta. Cum să fiu supărat? În 10 oameni, mingea a fost doar la noi.

ADVERTISING

M-a încântat și faptul că și-a revenit și Tavi, parcă niciodată nu a fost accidentat. În rest.. Lixandru iese din schemă! A dormit pe teren. Dar Tavi e important. Parcă nici nu a fost accidentat. Pe de altă parte, Ștefănescu și Băluță trebuie să-și pună semne de întrebare. Pe Băluță nu-l văd bine!”, a declarat Becali pentru cotidianul Gazeta Sporturilor.

Latifundiarul a mai spus și că este total de acord cu eliminarea lui Olaru, una survenită în prima repriză, după un fault oribil la Bordeianu: ”Olaru trebuia să fie eliminat! Dacă te duci cu crampoanele în piciorul adversarului... Când mai e eliminare dacă asta nu e? Cum adică? Te duci cu crampoanele în piciorul adversarului, mai dai și cu piciorul ca la K1... Cum să nu fie eliminare? Roșu clar!”.

ADVERTISING

Pe FCSB o așteaptă joi seara prima manșă din play-off-ul Europa League, în deplasare la LASK Linz, de la ora 20, meci LIVE pe SpotMedia.ro.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!