FCSB anunță două noi transferuri, după Luis Phelipe și Baba Alhassan: Decizia luată de conducere

FCSB anunță două noi transferuri, după Luis Phelipe și Baba Alhassan: Decizia luată de conducere

FCSB a anunțat imediat după meciul cu CFR Cluj, 1-1 în Superligă, că a făcut un transfer.

Este vorba despre aducerea lui Baba Alhassan (23 de ani), mijlocașul central al sibienilor de la Hermannstadt.

Prin vocea lui Gigi Becali, FCSB a anunțat că Alhassan a semnat și că urmează să facă vizita medicală, după ce și cluburile au bătut palma.

"Alhassan? Da, vine mâine la vizita medicală. Noi am semnat, cluburile. Acum trebuie să semneze și jucătorul. Ne-am înțeles și cu jucătorul. Mâine vine impresarul, doar să parafăm. 99% e făcut, 1% dacă se întâmplă ceva la controlul medical.

ADVERTISING

Ei sunt oameni de onoare, nu se sucesc, am semnat deja. Nu pot să-i pun clauză să nu joace contra noastră, ei pot pune clauză, pentru că e al lor la ora asta. Să îl folosească contra noastră, dar eu nu cred.

O să mai aduc un fundaș dreapta și un atacant. Dom-le e posibil să mai iau și alții, impresarul e plecat în Albania să vadă un atacant și un fundaș. Trebuie să aduc mai mulți că eu îi dau afară după șase luni. Îi aduc și îi pun la treabă. Dacă nu știu prea bine, pleacă peste șase luni.", a spus Gigi Becali, la Digi Sport.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Baba Alhassan a jucat 19 meciuri (1269 de minute) în toate competițiile sezonului la Hermannstadt, timp în care a marcat de două ori.

El este cotat la 750.000 de euro de către Transfermarkt.com


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!