Decizie de ultimă oră luată în privința lui Andrea Compagno la FCSB

Decizie de ultimă oră luată în privința lui Andrea Compagno la FCSB

Aflat într-o mare eclipsă de formă la FCSB, atacantul italian Andrea Compagno a primit o veste de ultimă oră înainte de partida dintre CFR Cluj și vicecampioana României, de duminică seara, începând cu ora 20.

Meciul va fi LIVE text pe SpotMedia.ro, de la ora amintită mai sus, în Gruia, iar Andrea Compagno (27 de ani) a fost inclus în lotul FCSB-ului pentru acest meci de mare importanță. Gruparea din București se poate distanța la 8 puncte de fosta campioană în cazul unui succes.

Chiar dacă patronul Gigi Becali anunțase că italianul nu va mai juca în aceste ultime meciuri din 2023, Compagno va fi măcar pe bancă în Ardeal, scrie iamsport.ro.

ADVERTISING

Nemulțumit de ultimele evoluții ale lui Compagno, care a marcat foarte puțin în această stagiune, Becali a anunțat că va aduce un atacant, e vorba de David Ankeye de la Sheriff Tiraspol, pentru care vrea să plătească 1,1 milioane de euro.

Două eșecuri consecutive are FCSB la această oră, cu Oțelul în campionat și cu FCU Craiova în Cupă. Bucureștenii sunt în fruntea clasamentului, cu 37 de puncte, cu 5 mai multe decât locul secund, ocupat de CFR Cluj.

D.A.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!