Un club important din Europa își trimite ”spionii” pentru a urmări o vedetă de la FCSB în derbiul cu CFR Cluj

Un club important din Europa își trimite ”spionii” pentru a urmări o vedetă de la FCSB în derbiul cu CFR Cluj

Derbiul dintre CFR Cluj și FCSB va avea loc duminică seara de la ora 20, iar un grup galonat din Europa își va trimite reprezentanții pentru a urmări evoluția unuia dintre fotbaliștii de pe teren.

E vorba de fundașul central al oaspeților, Joyskim Dawa, care va fi urmărit din tribune de reprezentanții lui Olympiakos, care sunt interesați de transferul său.

La duelul din această seară, în tribunele stadionului Dr. Constantin Rădulescu din Cluj-Napoca se vor afla reprezentanții celor de la Olympiakos Pireu, care îl doresc pe Dawa în această iarnă. Camerunezul are 68 de partide bifate la FCSB, cu 7 goluri marcate.

ADVERTISING

Dawa le-a atras atenția grecilor din Pireu, care vor avea un reprezentant la meciul din Gruia, ce vrea să afle care este nivelul de joc al fundașului pentru a hotărî dacă clubul va face o ofertă, scrie ProSport.

Fundașul central are contract cu roș-albaștrii până în vara viitoare, însă patronul Gigi Becali a declarat că va fi activată o clauză de prelungire a înțelegerii pe încă un an, țînând cont de evoluțiile fotbalistului, care l-au impus în primul 11.

D.A.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!