Joyskim Dawa și-a anunțat plecarea de la FCSB: Oferta pe care o acceptă

Joyskim Dawa și-a anunțat plecarea de la FCSB: Oferta pe care o acceptă

Joyskim Dawa (27 de ani) și-a anunțat plecarea de la FCSB, echipă cu care urmează să-i expire contractul.

Fundașul central preferat al lui Gigi Becali, Joyskim Dawa, nu vrea să mai petreacă mult timp la echipa din București.

Dawa așteaptă să-i expire contractul, în vara lui 2024, și să plece de la FCSB. Chiar dacă există o opțiune de prelungire, fundașul din Camerun nu crede că aceast va fi activată.

El și-a stabilit viitorul și vrea să accepte o ofertă dintr-o "ligă mare", să facă următorul pas de la FCSB, așa cum a făcut-o și de la FC Botoșani.

ADVERTISING

"În principiu, vreau să mai stau până când contractul meu cu FCSB va expira. (n.r. - Apoi vei pleca de la FCSB?) Pentru moment sunt aici, aștept până când contractul meu se termină, apoi vom vedea. (n.r. - contractul expiră la finalul sezonului) Da, dar avem o opțiune de prelungire. Nu știu momentan dacă o vom activa.

Planul meu e să ajung în ligile importante. Dacă am oferte din campionate mai modeste, voi rămâne în România. Dacă vine o ofertă dintr-o ligă mare, atunci voi accepta. Obiectivul e să am o carieră importantă, vreau să joc în Europa", a spus Joyskim Dawa, conform gsp.ro.

ADVERTISING

Joyskim Dawa a jucat 20 de meciuri (1585 de minute) în toate competițiile sezonului la FCSB, timp în care a marcat două goluri.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!