FCSB reacționează în urma declarațiilor făcute de fundașul central Dawa

FCSB reacționează în urma declarațiilor făcute de fundașul central Dawa

Joyskim Dawa, fundașul central de 27 de ani de la FCSB, a acordat vineri un interviu în care a declarat că este dispus să părăsească clubul roș-albastru la capătul acestui sezon competițional.

După interviul pe care fostul fundaș de la FC Botoșani l-a acordat celor de la Gazeta Sporturilor, Mihai Stoica, manager general la clubul din București, a avut o replică imediată. El a dezvăluit că, de fapt, există o clauză de prelungire pe care FCSB o poate activa dacă este mulțumită de serviciile lui Dawa. Dar, în același timp, oficialul roș-albaștrilor spune că nu poate anticipa decizia patronului Gigi Becali:

ADVERTISING

„Există opțiune de prelungire, pe care clubul o poate activa. Dar clubul e Gigi. Contează rezultatele și evoluțiile. Eu nu mă așteptam niciodată să nu se activeze opțiunea la Tamm. A jucat foarte bine anul trecut. Da zis că vrea altceva și am adus alt profil de jucător. Deci nu poți să știi ce...”, a punctat MM Stoica la televiziunea OrangeSport.

GOOL FCSB. Dawa îşi readuce echipa în joc

„Planul meu e să ajung în ligile importante. Dacă am oferte din campionate mai modeste, voi rămâne în România. Dacă vine o ofertă dintr-o ligă mare, atunci voi accepta”, a spus Dawa pentru GSP.ro.

ADVERTISING

Camerunezul este la FCSB din vara lui 2022, având o cotă de piață de 750.000 de euro. În acest sezon el are 2 goluri marcate în 15 partide.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!