FCSB a stabilit viitorul lui David Miculescu: Decizia anunțată de conducere

FCSB a stabilit viitorul lui David Miculescu: Decizia anunțată de conducere

David Miculescu (22 de ani) nu convinge la FCSB, deși echipa „roș-albastră” a plătit 1,7 milioane de euro pentru transferul său de la UTA Arad.

FCSB i-a stabilit viitorul lui Miculescu. Prin vocea lui Gigi Becali, FCSB a anunțat că e în căutare de atacant central care să-i creeze concurență lui Andrea Compagno, golgheterul echipei, după ce David Miculescu nu s-a ridicat la nivelul pretențiile jucând pe postul de vârf împins.

Căutarea unui vârf care să concureze cu Compagno înseamnă că FCSB a luat o decizie importantă pentru viitorul lui Miculescu. Fostbalistul va juca doar în banda dreaptă, acolo unde a fost folosit și la UTA.

ADVERTISING

”La ora asta nu vorbesc de niciun transfer. La ora asta atât spun: ‘Dacă luăm campionatul trebuie neapărat vreo 3-4 jucători’. Doi fundași centrali, un mijlocaș și încă un atacant pentru Compagno. David Miculescu nu e ce trebuie, iar Omrani nu prea e atacant, el joacă aripă dreapta”, a declarat Gigi Becali, conform Fanatik.

David Miculescu a costat-o pe FCSB 1,7 milioane de euro, echivalentul clauzei de reziliere de la UTA, iar de la transfer acesta a strâns 45 de partide (2.169 de minute), trei goluri și trei pase de gol.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!