FCSB a stabilit "ținta numărul 1" de pe piața transferurilor: Alegere neașteptată

FCSB a stabilit "ținta numărul 1" de pe piața transferurilor: Alegere neașteptată

FCSB a stabilit „ținta numărul 1” de pe piața transferurilor, primul jucător pe care va încerca să-l transfere pentru sezonul viitor.

În plină luptă pentru titlu și cu play-off-ul trecut de jumătate, FCSB a stabilit „ținta numărul 1” de pe piața transferurilor în vederea sezonului viitor. Potrivit Fanatik, Gigi Becali îl vrea pe Louis Munteanu (20 de ani), atacantul Farului, pe care Gică Hagi l-a împrumutat de la Fiorentina.

Crescut la academia lui Gică Hagi, Louis Munteanu s-a întors la Farul după ce a fost vândut la Fiorentina în 2020 în schimbul a 1,7 milioane de euro. "Regele" Hagi și-a manifestat și el dorința de a-l transfera definitiv de la Fiorentina pe Munteanu, dar acum se pare că are concurență serioasă.

ADVERTISING

Interesul FCSB pentru Louis Munteanu se va materializa doar dacă, scrie Fanatik, echipa lui Gigi Becali va reuși să ia titlul de campioană după o pauză de opt ani. Patronul FCSB va încerca să negocieze cu Fiorentina prin vărul său, Ioan Becali, agent cu relații foarte bune cu clubul toscan.

Louis Munteanu a jucat 24 de meciuri (1.639 de minute) în toate competițiile sezonului la Farul, timp în care a marcat de cinci ori și a livrat șase pase de gol.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!