FCSB a mai renunțat la doi jucători în această vară

FCSB a mai renunțat la doi jucători în această vară

Clubul din Liga 1 patronat de Gigi Becali a hotărât să mai renunțe și la alți doi fotbaliști, considerați prea tineri și care nu au prea multe șanse să fie titularizați în acest viitor sezon.

FCSB a împrumutat doi jucători la Gaz Metan Mediaș, e vorba de Ovidiu Horșia și Mihai Lixandru, al doilea fiind jucător de la FCSB 2, după cum informează site-ul suporterilor medieșeni, Gaziști.ro.

Horșia a petrecut de altfel și sezonul precedent la Gaz, el fiind împrumutat acolo de FCSB între octombrie 2020 și iunie 2021. El a bifat 24 de partide în Liga 1 sezonul trecut, cu un gol marcat și 3 asisst-uri oferite.

ADVERTISING

De partea cealaltă, Lixandru, mijlocaș defensiv, se întoarce după împrumutul în Liga II de la Viitorul Pandurii Tg. Jiu, unde a bifat 23 de jocuri, un gol și o pasă decisivă.

Tot la capitolul veniri, Gaz Metan, formație antrenată de Mihai Teja, l-a adus și pe Răzvan Grădinaru de la Farul. Au plecat în schimb din Sibiu nume ca Răzvan Pleșca, Larie, Butean, Baco, Valente și Sambu.

D.A.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Români din Canada, despre valul de căldură care a făcut sute de morți: Parcă dădeam cu un uscător de păr pe față, e ca într-un film despre apocalipsă

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Francezii se plâng și acum după eliminarea de la București în fața Elveției la EURO 2020: „Baza de pregătire nu a fost bună!”

Seară plină de mari recorduri pentru Italia, după ce a eliminat Belgia în sferturile EURO 2020

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!