FCSB a interzis un transfer pe un criteriu bizar: Dezvăluirea jucătorului

FCSB a interzis un transfer pe un criteriu bizar: Dezvăluirea jucătorului

FCSB a „interzis” un transfer pe baza unui criteriu bizar, deși jucătorul era de acord cu transferul în tricoul „roș-albastru”.

Prin vocea lui Gigi Becali, FCSB a dat „interzis” transferului lui Daniel Celea (27 de ani), fostul fundaș central de la Sepsi sau Chindia Târgoviște, din cauza înălțimii acestuia. Patronul FCSB căuta doar fundași centrali peste 1.90 înălțime, iar lui Celea îi lipseau trei centimetri pentru a intra în această categorie.

Deși Daniel Celea și-a dorit transferul la FCSB, Gigi Becali a spus "nu". Vestea transferului refuzat pe baza unui criteriu bizara a ajuns și la urechile jurnaliștilor ciprioți. Daniel Celea a semnat cu Nea Salamis, scrie site-ul kerkida.net, după ce a plecat de la Oțelul Galați.

ADVERTISING

Ciprioții și-au adus aminte de episodul petrecut în urmă cu doi ani: "Sunt încântat că sunt pe lista FCSB, însă domnul Becali face ce vrea. Acum, a decis să aducă la FCSB doar jucători de peste 1.90 înălțime și n-are sens să discutăm mai departe", spunea Daniel Celea în urmă cu doi ani.

Filiași, Roșiori, Pandurii, UTA, CS Mioveni, Sepsi, Lodz, Chindia, Oțelul și Nea Salamis sunt echipele din CV-ul de fotbalist profesionist al lui Daniel Celea.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!