FC Barcelona a prezentat un nou jucător

FC Barcelona a prezentat un nou jucător

Extrema portugheză Francisco Trincao a fost prezentat oficial, miercuri, de FC Barcelona, cu care a semnat un contract pe cinci ani şi care i-a fixat o clauză de reziliere de 500 milioane euro, transmite EFE.

Trincao, 20 ani, se antrenează de două săptămâni la baza sportivă catalană, după transferul său de 31 milioane euro de la Sporting Braga, unde sezonul trecut a marcat 9 goluri şi a dat 13 pase decisive.

La prezentarea lui de pe Camp Nou, Trincao a refuzat comparaţia cu conaţionalul său Figo, care a jucat cinci sezoane la clubul catalan, înainte de trasferul controversat la Real Madrid: ''Figo este foarte bun, dar eu sunt aici pentru a-mi scrie propria istorie şi, dacă se poate, să fiu şi mai bun. Acesta este cel mai mare club din lume şi sunt foarte încântat să fiu aici, să pot juca multe meciuri''.

ADVERTISING

Atacantul lusitan nu a vorbit până acum cu noul antrenor Ronald Koeman, aşa că nu ştie planurile olandezului în ce-l priveşte.

Dorinţa lui Messi de a părăsi Barca a stârnit un cutremur la clubul catalan, iar Trincao ar dori ca starul argentinian să rămână, dar nu este un subiect în care să aibă un cuvânt de spus.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Apasă aici pentru a vedea toate știrile din sport de pe spotmedia.ro


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇