Farul susține că Dan Petrescu a făcut acuzații de jocuri de culise: "A depășit limita"

Farul susține că Dan Petrescu a făcut acuzații de jocuri de culise: "A depășit limita"

Oficialul Farului Constanța, Zoltan Iașko, a oferit prima explicați pentru scandalul creat pe teren, de Dan Petrescu, după CFR Cluj – Farul 1-2.

Farul Constanța a câștigat la Cluj, 2-1, victorie cu care echipa campioană putea curma visul de cupe europene pentru CFR Cluj, câștigătoarea ultimelor cinci din șase titluri din Superligă.

Dan Petrescu, antrenorul CFR Cluj, a reacționat nervos și, susține Zoltan Iașko, a acuzat Farul de faptul că face jocurile pentru Universitatea Craiova, pentru ca oltenii să meargă în barajul pentru Conference League. Cei doi, Iașko și Petrescu au fost chiar la un pas de un conflict fizic, dar tensiunile au fost calmate.

ADVERTISING

Zoltan Iașko a vorbit despre incidentele de pe gazon, de la finalul partidei CFR Cluj - Farul 1-2.

"Am vrut să-l liniştim, că-l ştim cum e Dan, precum Hagi. Îşi doresc mereu victoria. Da, asta voiam să-i spun: <>.

Au fost nişte lucruri cu care nu are rost să mai continuăm. Se întâmplă în fotbal. Eu cel puţin am tot respectul pentru munca depusă de Dan, omul Dan Petrescu, fostul mare jucător, antrenor. Nu are rost să mai continuăm. Gesturile lui care nu au fost… A văzut toată lumea cum e.

Singurul lucru care m-a deranjat e că ne-a acuzat că jucăm pentru Craiova, ceea ce nu are nicio legătură. Mentalitatea lui Hagi o cunoaşteţi. A lui Hagi, Popescu, cum sunt. Noi asta facem la clubul nostru. Implementăm mentalitatea asta de învingător. Indiferent de joc împotriva, împotriva cui joci, chiar nu contează.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

(n.r. - S-a ajuns la violenţă fizică?) Nu, nu, nu, nu. Doar vorbe. Nu s-a pus problema de altceva. Nici dintr-o parte, nici din altă parte. Momentele când pierzi… Ok, e frustrant, dar el (n.r. - Dan Petrescu) chiar a depăşit limita", a declarat Zoltan Iaşko pentru Orange Sport.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!