CFR Cluj reacționează ferm după scandalul creat de Dan Petrescu la finalul meciului cu Farul

CFR Cluj reacționează ferm după scandalul creat de Dan Petrescu la finalul meciului cu Farul

CFR Cluj a reacționat, luni, după scandalul creat de Dan Petrescu (55 de ani) la finalul meciului CFR Cluj – Farul 1-2.

Prin vocea lui Nelu Varga, CFR Cluj a reacționat la incidentele de la finalul partidei în care a pierdut în fața Farului, noua campioană a României, scor 1-2.

Nelu Varga și-a cerut scuze public pentru comportamentul lui Dan Petrescu, antrenor pe care nu l-a menajat pentru gesturile sale.

"Îmi cer scuze în nume personal și al clubului CFR Cluj pentru incidentele de aseară. Nu aceasta este imaginea CFR Cluj, ci blazonul că în ultimii cinci ani am fost campionii României.

ADVERTISING

Indiferent de presiune, trebuie întotdeauna să ne respectăm blazonul. Felicit echipa Farul Constanța pentru titlul de campioană și pentru modul în care au jucat aseară la club. Acesta este drumul!

Aceasta este calea, calea corectitudinii sportive cu orice preț. Dacă ne abatem de la ea, pierdem însăși esența fotbalului și esența clubului CFR Cluj. Ne pierdem identitatea, ceea ce este infinit mai grav decât un rezultat sau un campionat ratat.

Vă asigur că, atât timp cât voi fi patron aici, nu veți mai vedea asemenea scene la CFR. Indiferent de cât am fi de supărați, indiferent dacă am avut dreptate sau nu. Trebuie să producem fotbal, nu frustrări. Forța CFR Cluj!", a transmis Nelu Varga, conform Fanatik.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!