Farul pierde încă un meci în Liga 1, în deplasare la FC Argeș

Farul pierde încă un meci în Liga 1, în deplasare la FC Argeș

FC Argeș s-a impus cu scorul de 2-1 în prima partidă a zilei de duminică din Liga 1, contra celor de la Farul Constanța, în etapa cu numărul 12 a sezonului competițional 2021/2022.

Toate golurile au fost marcate în ultimele 40 de minute, ele fiind semnate de Arias și Viana pentru piteșteni, respectiv Jefte în contul băieților conduși de pe bancă de Gică Hagi.

Arias a punctat sec la deschiderea mitanului secund după o mare gafă defensivă a lui Larie, la centrarea lui Latovlevici, poziția fiind una însă suspectă de offside. La golul lui Viana, De Nooijer s-a făcut de râs în plin careu și a pierdut copilărește mingea pe care apoi Viana a recuperat-o și a introdus-o în plasă.

REZUMAT: Dinamo - FC Argeş 0-2. "Câinii", ciuca bătăilor

Interesant este că arbitrul de tușă a ridicat fanionul inițial la golul lui Arias, apoi s-a răzgândit, iar Colțescu până la urmă a validat reușita, în ciuda crizei de nervi făcută de Gică Hagi de pe bancă..

ADVERTISING

Golul lui Jefte nu a mai contat, iar criza celor de la Farul se adâncește, aceștia ajung la trei înfrângeri în ultimele 4 meciuri.

Farul, FC Argeș și Rapid sunt la egalitate pe locul 6, toate cu 18 puncte.

Echipele de start:

FC Argeș: Greab - Tofan, Turda, Joago Miguel, Latovlevici - Meza Colli, Raynov - Teles, Fatai, Cr. Dumitru - Arias.

Farul: Aioani - Boboc, Larie, Ghiţă, De Nooijer - Artean, Mladen, Ciobanu - Chiţu, Betancor, Pitu.

Arbitru: S.Colțescu.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!