CS Mioveni amenință cu retragerea din Liga 1, după problemele de arbitraj din partida cu FCSB

CS Mioveni amenință cu retragerea din Liga 1, după problemele de arbitraj din partida cu FCSB

La capătul unui meci cu un arbitraj controversat, scor 0-3 cu cei de la FCSB în deplasare, cei de la CS Mioveni, echipă nou-promovată în acest sezon de L1, anunță că vor să se retragă definitiv din campionat, iar o decizie în acest sens va fi luată cel târziu până miercuri.

Același lucru au anunțat cei din conducerea argeșenilor și după meciul pierdut cu CFR Cluj, o altă partidă cu un eșec venit după o gravă viciere de rezultat.

FCSB, om în plus cu Mioveni. Au fost corecte cele două "galbene" primite de Buziuc?

Ion Georgescu, primarul orașului Mioveni, un om implicat în deciziile echipei din Liga 1, a fost de altfel și cel care a pus din nou pe tapet retragerea formației în galben și verde: „Ăsta de la LPF (n.r.: președintele Gino Iorgulescu) și grecul (n.r.: Kyros Vassaras, șeful CCA, Comisia Centrală a Arbitrilor) nu înțeleg românește și nu știu nici fotbal! Niște derbedei, care și-au bătut joc de o echipă mai mică pentru a o menține pe Steaua (n.r.: FCSB). Nu știu dacă Vassaras știe fotbal. România nu are un român care să facă delegările, am adus un grec! Niște derbedei! Ăsta de la LPF n-a comentat nimic.

ADVERTISING

Liga 1: FCSB câștigă după un meci cu arbitraj controversat

Miercuri vă anunțăm oficial dacă se retrage echipa din campionat! Am mai spus-o, dar acum chiar susțin retragerea ei. Întrebați-i și pe derbedeii ăștia din România ce se întâmplă. Trebuie să discut cu sponsorii și cu Consiliul Local, dar eu susțîn retragerea lor”, a susținut Georgescu într-o intervenție pentru cotidianul Gazeta Sporturilor.

FCSB a învins cu 3-0 pe Mioveni la Buzău, după ce a primit o lovitură de la 11 metri discutabilă la golul de 1-0, Buziuc de la oaspeți a fost eliminat prea ușor, iar golul de 2-0 a venit după o poziție suspectă de offside.

ADVERTISING

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!