Fanii lui AC Milan îl regretă pe Ciprian Tătărușanu: ”Era de două ori mai portar ca Sportiello”

Fanii lui AC Milan îl regretă pe Ciprian Tătărușanu: ”Era de două ori mai portar ca Sportiello”

Suporterii formației italiene AC Milan îl regretă acum cu vârf și îndesat pe portarul român Ciprian Tătăruşanu.

Plecat la final de contract de pe San Siro, la 37 de ani, în locul său a fost adus italianul Marco Sportiello, 31 de ani. Dar, recent, fostul goal-keeper de la Atalanta i-a scos din sărite pe toți fanii diavolului milanez, cu prestația sa catastrofală din jocul amical pierdut de Milan cu Real Madrid, scor 2-3. La golul marcat de Valverde de la distanță, Sportiello a scapăt mingea în proprie poartă într-un mod copilăresc..

Antrenorul Stefano Pioli l-a și înlocuit pe Sportiello după gafa de mai sus. Apoi, vineri, în amicalul cu Juventus, același Marco a apărat ultimele 30 de minute, nu a mai greșit, a apărat chiar și două lovituri de la punctul cu var, însă Juve tot s-a impus cu 4-3, după 2-2 la finele celor 90 de minute regulamentare.

ADVERTISING

La finalul acestor două jocuri, fanii Milanului au răbufnit pe rețelele sociale, aducând aminte de prestațiile bune ale lui Tătăruşanu, criticându-l dur pe Sportiello în mesaje precum: ”Sportiello, zis şi Tătăruşanu”, ”Oh, Doamne, Sportiello e doar mai tânăr decât Tătăruşanu”, ”Ne lipseşte Tătăruşanu”, ”Sportiello este un bufon, ar fi trebuit să rămână Tătăruşanu” sau ”Tătăruşanu era de două ori mai portar decât Sportiello”.

D.A.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!