AC Milan i-a stabilit viitorul lui Ciprian Tătărușanu: Anunțul făcut

AC Milan i-a stabilit viitorul lui Ciprian Tătărușanu: Anunțul făcut

AC Milan a stabilit viitorul lui Ciprian Tătărușanu (37 de ani), dar și altor nouă jucători din lotul lui Stefano Pioli.

Semifinalista Ligii Campionilor, AC Milan, e gata de o adevărată „revoluție” pe piața transferurilor. Site-ul fichajes.com scrie că „Diavolii” vor să scape de nu mai puțin de 10 jucători, printre care și Ciprian Tătărușanu.

Numele portarului român apare pe o listă alături de alți nouă fotbaliști, printre care Zlatan Ibrahimovic. Ante Rebic, Sergino Dest, Tiemoue Bakayoko și Brahim Diaz sunt alte nume importante făcute public de sursa citată.

ADVERTISING

În plus, se pare că AC Milan și-a stabilit deja și cinci dintre viitoarele ținte de pe piața transferurilor: Marko Arnautovic (Bologna), Alvaro Morata (Atletico Madrid), Ruben Loftus-Cheek (Chelsea), Carney Chukwuemeka (Chelsea) și Ezequiel Palacios (Bayern Leverkusen).

Ciprian Tătărușanu a apărat poarta lui AC Milan în 23 de meciuri din acest sezon, timp în care a reușit să păstreze poarta intactă în doar șapte. La Milano din vara lui 2020, portarul român a strâns 37 de partide pentru echipa de pe San Siro, iar în 12 a "închis" poarta.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!