FCSB primește o veste excelentă: Motive de bucurie pentru Pintilii și Charalambous

FCSB primește o veste excelentă: Motive de bucurie pentru Pintilii și Charalambous

FCSB a primit o veste excelentă înaintea meciului cu CFR Cluj, derby care poate fi decisiv în lupta pentru titlul din Superligă.

FCSB și CFR Cluj se întâlnesc pe Arena Națională în etapa a 8-a din play-off-ul Superligii, cu două etape înainte de finalul campionatului. În plină luptă pentru titlu, FCSB a primit o veste excelentă înaintea meciului cu CFR Cluj.

Elias Charalambous și Mihai Pintilii au motive de bucurie. Antrenorul cipriot a anunțat, la conferința de presă premergătoare meciului, că Andrea Compagno are șanse mari să fie banca de rezerve la partida cu CFR Cluj și să joace în repriza a doua.

ADVERTISING

Italianul era incert din cauza unor probleme la gambă, dar s-a tratat la "vraciul" Marijana la Belgrad: "Andrea Compagno nu cred că este pregătit să joace din primul minut, dar are mari șanse să fie pe bancă.

La Edjouma, situația este la fel. Nu s-a antrenat în ultimele săptămâni, așa că probabil nu va mai juca în acest sezon. David Miculescu este bine, este pregătit să fie în lot", a spus Elias Charalambous, la conferința de presă, conform sport.ro.

Andrea Compagno este golgheterul lui FCSB. Italiaul a marcat 15 goluri în cele 29 de partide disputate pentru vicecampioană în toate competițiile.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!