Emma Răducanu, criticată de legendara Billie Jean King: ”Trebuie să învețe asta”

Emma Răducanu, criticată de legendara Billie Jean King: ”Trebuie să învețe asta”

Cunoscuta tenismenă britanică cu origini românești Emma Răducanu a fost criticată de o imensă sportivă a tenisului mondial, Billie Jean King.

Campioana de la US Open la doar 19 ani, Răducanu face mari eforturi pentru a-și reveni din punct de vedere medical după operațiile suferite la cele două mâini, și acest lucru pentru a avea cea mai mică șansă de a reveni la US Open, în acest an.

Aflată pe 131 WTA acum, la 20 de ani, Răducanu, fata cu tată român a fost analizată de marea sportivă legendară Billie Jean King: „Când Emma Raducanu a câștigat US Open, a fost fantastic. Cred că Emma a făcut o treabă extraordinară. Gândește-te doar la asta: ea a câștigat 10 meciuri la rând, nu a pierdut niciun set. A câștigat fiecare dintre aceste 10 meciuri în două seturi consecutive. Nu cred că cineva se apropie de asta. Sper că apreciază acest lucru, dar probabil încă nu îl realizează pe deplin.

Emma Raducanu vs Leylah Fernandez Full Match | 2021 US Open Final

Știu că a devenit dificil pentru ea, doar sper că va fi bine pentru că este greu. Dacă vrei să fii sportiv profesionist, este dificil. Și trebuie să înveți să nu dai importanță criticilor, trebuie să înveți toate aceste lucruri și de aceea spun că nu trebuie să iei nimic personal, pentru că odată ce înveți asta, ești bine. Și dacă oamenii te hărțuiesc pe rețelele de socializare, trebuie să te oprești să te uiți la asta sau să găsești o modalitate de a opri asta, este foarte important”, a declarat Billie Jean King pentru Sky Sports.

ADVERTISING

Răducanu s-a impus în finala de la USO în 2021, după un 6-4, 6-4 cu Leylah Fernandez din Canada.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din tenis!