Eșec pentru Sorana Cîrstea la Indian Wells

Eșec pentru Sorana Cîrstea la Indian Wells

Tenismena româncă Sorana Cîrstea, 22 WTA, a fost eliminată în turul secund de la Indian Wells, turneul Masters 1000 WTA din California.

Acolo, sportiva născută la Târgoviște, cap de serie 19, care a avut turul I liber în SUA, a fost învinsă de către americanca Sloane Stephens, fosta campioană de Mare Șlem, acum doar locul 44 în lume.

Scorul a fost 6-0, 7-5, după doar 81 de minute de tenis, în care de multe ori Sloane a zburdat pe teren, mai ales în prima manșă, terminată în doar 24 de minute.

Stephens va evolua în turul III cu Daria Kasatkina, Rusia, favorită 11 aici la Indian Wells.

ADVERTISING

România nu mai are nicio reprezentantă la Indian Wells, după ce și Ana Bogdan a pierdut în turul I la Diana Shnaider, Rusia, iar la dublu au pierdut de asemenea și Monica Niculescu, pereche cu belgianca Minnen, dar și aceeași Sorana Cîrstea, care și-a încrucișat racheta cu Donna Vekici, Croația.

Amintim că urmează turneul de 1000 de puncte de la Miami, acolo unde pe tablou va reveni în tenisul de mare clasă și Simona Halep, beneficiara unui wild-card din partea organizatorilor.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Prezenţa în turul doi este recompensată cu 42.000 de dolari şi 35 de puncte WTA. Sorana avea de apărat aici la Indian Wells un sfert de finală realizat acum un an, astfel că pierde 205 puncte și riscă să coboare mai multe locuri în clasament, depinzând și de ce vor face urmăritoarele sale în ierarhia WTA.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din tenis!